Amb una combinació de sintetitzadors eteris i una veu desmesuradament potent, la proposta celestial de Laura Guarch t'agafa el cor amb la mà i no el deixa anar”

— CLOUT (trad. Càrol Ferré)

BIOGRAFIA

Catalana d'origen i Londinenca d'adopció, artista nascuda a ULLDECONA

Cantant, compositora, multiinstrumentista, creadora interdisciplinar i pedagoga musical. Recentment retornada a Catalunya, ha viscut els darrers anys a Londres, on ha creat diferents composicions per encàrrec per a teatre immersiu i contemporani, projectes comunitaris i comissions artístiques, a més de treballar com a vocalista en formacions a cappella i cors professionals de música moderna. També co-dirigeix la companyia de creació artística Convex, que crea propostes escèniques participatives en què la música vocal és un dels elements clau.

Va estudiar piano clàssic i clarinet al Conservatori de Tortosa, es va graduar a l'ESMUC i ha obtingut un màster en Creació de Performance Contemporània per la Universitat de Londres. Va participar en el programa de TV3 Oh Happy Day i el seu espectacle de versions a cappella Street Vocals l'ha portat a actuar repetidament en festivals a Alemanya, Suïssa, Liechtenstein, el Regne Unit, la República Txeca i Montenegro.

El 2020 va donar tret de sortida al seu projecte propi amb els senzills Fleeting Light i Nàufrags, co-produïts braç a braç amb el multiinstrumentista Chris Murphy. Aquest 2021 veurem la publicació del seu àlbum debut de la mà del Segell Microscopi. Així mateix, Guarch continua desenvolupant la seva faceta com a creadora interdisciplinària explorant la composició focalitzada en la interacció de la seva veu amb hàbitats vulnerables del medi natural. 

Fotografies per Premsa

SENZILL DE DEBUT

VIDEO CLIP

CONTACTE