Amb una combinació de sintetitzadors eteris i una veu desmesuradament potent, la proposta celestial de Laura Guarch t'agafa el cor amb la mà i no el deixa anar”

— CLOUT (trad. Càrol Ferré)

BIOGRAFIA

Catalana d'origen i Londinenca d'adopció, artista nascuda a ULLDECONA

Cantant, compositora i multiinstrumentista, Laura Guarch va començar la seva carrera amb els Barcelona Gospel Messengers, finalistes del concurs televisiu ‘Oh Happy Day’ (TV3), per després marxar a l’aventura a París, Roma, Londres i Berlin, cantant als carrers amb una loop station. El seu àlbum de versions a cappella Street Vocals va ser enregistrat a París l’any 2015 i ha recorregut festivals internacionals en nombrosos paiïsos europeus des 2016 a 2019. 

Després de nombroses col.laboracions amb altres artistes, ensembles vocals i col.lectius professionals a Londres, Laura Guarch debuta com a autora i productora amb Fleeting Light. Guarch crea un estil còsmic únic, pur pop d’avantguarda amb harmonies vocals delicades, sintetitzadors eteris i sons enregistrats al medi natural. Lletres poètiques no sense missatge polític, que ens desvetllen una veu potent, càlida i clara. Una veu que defensa la bellesa i sostenibilitat del nostre planeta i la justícia social. Una veu necessària en temps crítics com els nostres. 


 

Fotografies per Premsa

SONA AIXÍ

VIDEO CLIP

CONTACTE